kjoletrøbbel og en stor takk!

SE DANSEN VÅR HER  💞

Foto: Cato Ingebrigsten

Først vil jeg bare si at jeg er fornøyd med egen prestasjon i går! Det krevde mye av meg å gå ut på den scenen ettersom låten får meg til å gråte på automatikk, men jeg klarte det. Koreografien er helt nydelig, låten har alltid betydd mye for meg og jeg elsket den ekstra effekten med vindmaskinene. Jeg vet at mange av dere følte jeg danset for dere, og det gjorde jeg jo.

I går kunne virkelig alt blitt perfekt, men dessverre fikk jeg armene på kjolen i ansiktet, som dere kan se under her eller i videoen over.. Haha..

Det satt meg skikkelig ut, og jeg turte ikke å gi alt slik jeg vet at jeg kan – ettersom jeg fikk kjolen i ansiktet når jeg strakk armene helt ut og det var vanskelig å rette opp i på grunn av all vinden. Jeg personlig er avhenig av å ikke tenke på noe om jeg skal huske alle stegene, de er nødt til å skje på automatikk for om ikke faller jeg ut. Så, da jeg fikk kjolen i ansiktet og begynte å stresse glemte jeg masse steg, så i mange sekunder av koreografien gjør vi noe som ikke engang er dansen vår, jeg skjønner ikke at det er mulig engang. Rett etter sending var jeg så skuffet over meg selv fordi jeg vet jeg kan så mye bedre og det vi egentlig hadde øvd inn var så nydelig, dessuten betyr jo låten så mye for meg og jeg hadde håpet å kunne føle mer på akkurat det, istedenfor var jeg klumsete og redd.
Nå i ettertid er jeg stolt over at jeg klarte å fullføre til tross for at så mye jobbet imot oss på sending. Det verste som kunne ha skjedd, skjedde. Jeg glemte mange trinn og falt helt ut, og likevel klarte jeg å hente meg inn igjen. Jeg skal prøve å bruke det som en lærepenge og ikke være så forbanne redd neste sending, så håper jeg det går.

Det føles uansett sykt bra å være videre til en neste uke, og jeg er storfornøyd med selve rumbaen! Jeg var kjempenervøs hele kvelden men vi fullførte og er nå i gang med øving til neste dans. Jeg klarte å leve meg inn mot slutten (og i starten), og jeg er skikkelig takknemlig for at jeg fikk danse til denne låten.

TAKK for at dere tok oss videre til enda en uke!! ♥ SE DANSEN VÅR HER  💞

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *