en trist nyhet

Bukse: HER
Genser: HER
Sko: HER
Armbånd: HER (på 70% rabatt)
Alt er normalt i størrelsen, og buksen har en god del stretch.

I dag er jeg skikkelig trist.. Dere som har hengt med lenge husker vel familiehunden vår, Rigmor? Den lille hvite hunden som bor hjemme i Harstad? Hun døde i dag.. Det er forferdelig for ikke bare meg, men hele familien som var så glad i henne. Hun har vært syk lenge og foreldrene mine har virkelig gjort alt for at hun skulle bli frisk, men så holdt det ikke. Hun hadde det ikke noe bra det siste året og det er litt fint, midt i alt det triste, å tenke på at hun i det minste ikke har vondt mer. Hun har vært i livet mitt siden jeg var 15 og det kommer til å bli rart å komme hjem uten å møte henne.

Vel..Jeg tenkte på en ting tidligere i dag, da pusten liksom ikke ville treffe bunnen av magen og hele livet føltes som et eneste kaos.. Og det var takknemlighet for at jeg har dere. TAKK! Jeg setter så veldig stor pris på det, selv om jeg kanskje ikke klarer å «vise» det med hverken ord eller prestasjoner på bloggen nå om dagen. Dere er helt fantastiske og alt av støttende ord og oppmuntringer har virkelig hjulpet meg på vei i denne perioden. Det betyr mye for meg å ha «vokst opp» med flere av dere, og enda er ikke reisen over. Det er fint å tenke på når livet går imot.

Jeg håper virkelig dere har det bra! Og om ikke, så blir det bedre etterhvert selv om veien dit kan virke uendelig. Det vet jeg alt om 🖤 Nå har jeg akkurat landet i sengen etter en lang og intens dag. God natt, fine dere. I morgen er det sending igjen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *