I CAN DO THIS (again)

Ah, som jeg elsker det øverste bildet! Det må jeg ta vare på for alltid, og ikke minst bevare den følelsen inni meg. Fotograf: Cato Ingebrigsten. 

Snart er det helg, og som forventet har den gjenkjennelige torsdags-angsten begynt å snike seg på.. Når det nærmer seg sending på lørdag kan jeg kjenne hvordan sommerfuglene, som egentlig føles mer som veps, kjemper om å ta plass. Hadde de bare holdt seg i magen kunne jeg akseptert det, men de roter rundt i hodet mitt også. Uansett gleder jeg meg til dere får se Rumbaen vår på lørdag! Det er en vanskelig koreografi og jeg jobber så hardt jeg bare kan, og nå gjenstår bare tre timer med trening.. Da må jeg gi alt slik at dette skal gå i boks på best mulig måte.

I dag hadde vi parkettprøver i studio og det gikk faktisk ganske bra, i alle fall sammenlignet med forrige uke. Da gråt jeg etterpå, men til mitt forsvar hadde jeg veldig PMS haha.. Så vi er fornøyde! Nå trenger jeg å koble litt ut resten av kvelden, som jeg håper dere forstår. Jeg har vært på trening fra 10-18.. Klem ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *