slik ser det ut hjemme hos meg!

Herregud, som jeg gleder meg til rekkehuset blir klart og jeg får flyttet inn. Nå for tiden bor jeg på leilighetshotell, og jeg har liksom ikke orket å gjøre dette til mitt «eget» når jeg likevel må pakke sammen om et par måneder. Men, så fikk jeg tilbud om å gjøre et samarbeid med Europris. «Du kan velge ut litt møbler og pynt som du liker», sa de. Hæ, møbler og pynt? Jeg har tenkt på Europris som godteri og utstyr til hagen, cirka. Ikke møbler og pynteting, og i alle fall ikke noe som passer for meg..

Vel, der måtte jeg faktisk bite i meg mine egne fordommer – for jeg fant så mye fint! Og skikkelig min stil, som jeg er veldig kresen på når det kommer til interiør. Jeg liker som sagt at det er litt «glam». Og grønt. Jeg har det så mye koseligere i mitt midlertidige hjem nå, og ikke minst gleder jeg meg til å ta med disse fine tingene inn i rekkehuset, der passer de perfekt. Altså, ta en titt på alt dette.. Om du ikke blir frista til å shoppe litt på Europris nå, så vet ikke jeg! 😍

Denne stolen var det første jeg plukket ut. Den er så fin! Du finner den HER, eller på din nærmeste Europris. Puten er fra samme butikk.

Bestikk i gull, kan det bli mer Sophie Elise?👸🏼 Link HER.

Jeg fikk med meg masse kunstige planter, så alt dere kan se i innlegget kommer fra Europris. Jeg finner ingen link, men om du stikker innom en butikk garanterer jeg at de har godt utvalg! 🌿

Pynteputer finnes det også masse av. ✨

De har et stooort utvalg av duftelys og pinner som jeg er avhengig av hjemme hos meg. Funfact: jeg er «kjent» for å ha en leilighet hvor det alltid lukter unormalt godt, hehe. Det er jeg stolt av! Disse er ikke like sterk som f.eks Voluspa sine (som jeg har pleid å bruke) men så er disse mye billigere og ser også ut til å vare lengre. Det er ganske intens lukt av duftepinnene da, og det liker jeg.

Favoritten må nok være denne benken. Perfekt å ha i gangen eller på enden av sengen. Link HER. Planten er fra Europris også! 🌴


Nå til høsten har Europris så masse fint inne, og jeg kommer definitivt til å ta turen igjen. Masse fine pynteputer, planter, lys, lykter, pledd, møbler.. Jeg kunne ha ramset opp i en evighet. Jeg har fått masse annet fint som jeg gjerne viser dere ved en senere anledning, for eksempel når jeg skal ha house-tour i det nye huset. Lov meg at dere drar innom Europris istedenfor å dra rett på de møbelbutikkene man vanligvis kanskje besøker, for her kan man spare masse penger og i tillegg er møblene av fantastisk kvalitet. Og ser dyrt ut!

Hvor pleier dere vanligvis å handle interiør eller søke inspirasjon? Jeg elsker å lese om sånt og sluker alt jeg kommer over før flyttingen 🖤

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *