håper jeg klarer det!

I dag har vi vært flinke og kjørt på fra 11-17, og enda kunne jeg holdt på lengre! I denne koreografien har vi en del nye triks som krever masse konsentrasjon, og jeg vil føle meg trygg i det jeg gjør. Jeg er ikke spesielt redd av meg – trodde jeg – men så krever det faktisk litt av psyken å hoppe rundt som vi gjør. Jeg er positiv og har troen på en fantastisk uke! Men sånn her var jeg forrige mandag også, skikkelig positiv hehe.. Så blir jeg nervøs fra og med tirsdag. Håper det er annerledes denne uken og at jeg slipper de verste nervene, for det begrenser meg sånn.

Når jeg er ferdig å skrive her skal jeg dra på Volvat for å sjekke den kulen i lysken. Jeg har vært der en gang tidligere og fikk beskjed om å komme tilbake om den ikke trakk seg tilbake, og det har den ikke gjort. Jeg tror ikke det er noe alvorlig og har ikke tenkt så mye på det, men kjæresten min var likevel søt og møtte meg med en blomsterbukett da jeg kom hjem. Jeg kunne ikke forstå hvorfor, så er med andre ord (sjokkerende) rolig. Som dere vet planlegger jeg min egen begravelse bare jeg får flis i fingeren, sånn cirka.

I mellomtiden må dere gjerne sjekke ut vår siste video: en MUKBANG! Her snakker vi om alt mellom himmel og jord, jeg letter på sløret angående min neste bok, blant annet. Denne videoen er jeg skikkelig fornøyd med, den gir så good feeling!

Vi snakkes senere, ønsk meg lykke til hos legen og med videre trening! Ingen klarte å gjette hva som er min favorittsang, den vi danser til nå altså. Men mange hadde gode forslag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *