dette har gjort livet mitt enklere + vegetariske oppskrifter!

Denne uken har jeg hatt vegetarisk matkasse levert på døren, og herregud så deilig det har vært! Ikke bare har jeg etterlyst en vegetarisk matkasse i lang tid (jeg er stor fan av konseptet), men jeg har også lært meg et par nye oppskrifter som jeg virkelig digger. Jeg er lite kreativ i matveien og ender ofte opp med å spise det samme, men Adams Matkasse har inspirert meg til å tenke nytt. Om du vil sjekke hva som kommer i fremtidige esker finner du det HER. PS! Rabattkoden SOPHIEOGADAM gir 40% rabatt på første bestilling. Hallo, hvor bra er ikke det? Hvor ofte får man god MAT på tilbud? Det er selvfølgelig ingen bindingstid. 

Den aller første retten vi laget 😍 Vil dere jeg skal dele denne oppskriften?

Adams Matkasse fungerer slik: du mottar en eske med mat rett hjem på døren enten søndag eller mandag kveld, ett oppskriftshefte og en plan for de neste dagene. Du får alle ingredienser du trenger og et inspirerende hefte som guider deg igjennom hver enkelt rett. Jeg er dårlig på å lage mat, og til og med jeg fikk til dette! Det gjorde meg så motivert til matlaging i fremtiden, haha. Oppskriftene skal jeg ta vare på for alltid. Rabattkoden min gjelder både vegetarkassen, men også alle andre kasser!

Jeg har faktisk gledet meg til hver eneste dag og å kunne teste en ny rett. Råvarene var skikkelig freshe og hver dag har vært en smaksopplevelse, og uten noe stress! Det har vært så deilig å slippe å tenke på planlegging av middag. Den dagen jeg får barn kommer det nesten til å være uungåelig å bestille matkasse, nå som jeg vet hvor enkelt det gjør alt. Det er absolutt ikke dyrere enn å handle på butikken, så alle burde virkelig vurdere å teste dette.

Vegetarkassen er en nyhet hos Adams Matkasse, og passer perfekt for deg som ikke spiser kjøtt eller ønsker å kutte ned. Menyen er satt sammen av ernæringsrådgivere, maten er sunn og man får i seg alt man trenger av proteiner selv om du ikke spiser kjøtt. Det eneste jeg savnet litt var erstatningsprodukter som f.eks soyakjøttdeig eller kylling, litt sånt som man faktisk spiser mye av som vegetarianer (og muligens trenger i overgangen fra kjøttspiser til vegetarianer). Men jeg kunne generelt sett ikke vært mer fornøyd! Jeg har ventet så lenge på å bli inspirert til matglede, og nå har det endelig skjedd.

Adams Matkasse har både vegetarkasse, familiekasse, en sunn kasse, en rask kasse.. Litt av hvert! Husk rabattkoden SOPHIEOGADAM som gir 40% rabatt på første bestilling! Du finner all info du trenger på deres nettside HER. Enten du har tenkt å bestille eller ei vil jeg anbefale å titte innom nettsiden deres, der får man masse inspirasjon. Vi bestilte faktisk akkurat matkassen for neste uke, selv om vi ikke får den sponset eller noen ting. Så, da har jeg vel blitt fast kunde plutselig. 🙂 Et stort HURRA til Adams Matkasse som har tatt forbrukerne på alvor og laget en vegetarisk matkasse! Nå krysser jeg fingrene for en vegansk også (selv om 2 av 3 retter denne uken faktisk var veganske).

Har du testet matkasse engang, eller har noen digge oppskrifter å tipse om? 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *